Zonwering

Voorzet screens

  • Vermelde prijzen zijn richtprijzen inclusief motor, afstandsbediening en plaatsing*.
  • Afhankelijk van de installatieplaats kan er een extra plaatsingskost aangerekend worden (stellingen, hoogtewerker,...)*.
  • Tot max 4,5 meter breed met een kast van 103 X 103mm
  • Verschillende screendoeken mogelijk.
  • Elektrisch bediend met schakelaar, afstandsbediening, of met een zonnecel.
  • Contacteer ons  voor meer informatie of een vrijbijvend plaatsbezoek.

 

*De plaatsing omvat de montage & aansluiting op het gelijkvloers met een vlotte toegang. Extra werken kunnen in rekening gebracht worden.

 

 

Tip! Vraag naar onze modellen met zonnecel en vermijd zo onnodige breek en boorwerken!

 

Prijzen op aanvraag

Geniet nu van onze najaarsacties

 

Contacteer ons voor een gratis opmeting
900,00 €

800,00 €

  • Beschikbaar


Waarom kiezen voor onze buiten zonwering?


Comfort

Tijdens de koudere periodes geniet je volop van de voordelen van de binnen stralende zon. In de zomer kan de warmte echter snel oncomfortabel en storend worden. Buiten zonwering biedt bescherming tegen oververhitting en dit op een veel doeltreffendere manier dan binnen zonwering. De ongewenste warmte wordt immers tegen gehouden nog voor de zon in contact komt met de ramen.

 

Onze screens zijn eenvoudig in gebruik en bediening. Bij een motorbediening kunnen de screens bestuurd worden met een schakelaar of gecentraliseerd via het domotica-systeem.

Design op jouw maat

Ons gamma screens is standaard uitgerust met een slimme motor die steeds een strakke doekspanning garandeert. De screens zijn tevens windvast door de ritstechnologie waardoor er geen rimpelvorming ontstaat. Bovendien is de esthetische onderlat zo aan het doek gemonteerd dat er geen lasnaad zichtbaar is. Met een brede waaier aan doekkeuzes, kleurmogelijkheden, kastvormen komen onze screens in elke stijl volledig tot hun recht.

Energiebesparend

Energiezuinig wonen, kan op tal van manieren gerealiseerd worden. Zo kan het onnodig koelen vermeden worden door het plaatsen van zonwering. Dankzij de eigenschappen van het doek en een aangepaste sturing, zorgen onze screens voor een aangename temperatuur binnenshuis. Op hete zomerdagen betekent dit geen extra koeling (airco), in de koudere maanden wordt dit genieten van de binnen stralende zonnewarmte. In beide gevallen betekent dit een betere score op vlak van energieprestatie waarvoor de eisen steeds strenger worden. Onze zonwering verlaagt het E-peil van jouw woning.

 

Je bespaart niet alleen energie door het plaatsen van screens. Nu kan je ook je screens aansturen met zonne-energie: energiebesparend, efficiënt én betrouwbaar. Bovendien is het eenvoudig te plaatsen en 100% draadloos. Zo vermijd je kap- en breekwerk bij de installatie.

Privacy

Met doekzonwering weer je niet alleen de felle zon en verhinder je ongewenste opwarming van jouw binnenruimte. Onze screens verminderen tevens de inkijk, terwijl je toch het zicht naar buiten behoudt. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor volledig verduisterende screens. Goed voor een donkere slaapkamer en een aangename nachtrust voor mensen die bijvoorbeeld nachtwerk uitvoeren en overdag slapen.